Ekim 16, 2011

ankle boots



mevsim bot mevsimi, bot alma mevsimi :) işte bunlar ankle boot oluyor, ben beğendiğim birkaç modeli sizin için kesip yapıştırdım, tabii bu botların hepsi hem biraz pahalı, hem bulunur mu bilemiyorum, yani  yabancı markalar (dsquared2- y.s.laurent- jeffrey campbell- micheal kors vs vs vs ), marka varsa bile acaba bu model var mıdır?! ... benzerlerini bulabiliriz diyerek ekliyorum! ne kombinleri tamamlar bu botlar, şöyle bir hayal ettim de! umarım sizler de beğenir, bu sezon kendinize edinebilirsiniz!
vakit bulabilirsem birkaç model daha var aklımda, daha günlük military ve vintage görünümlü, onları da yayınlayacağım.... tabii bir de alınabilecek markalardan da postlarım!
Pin It!

2 yorum:

cancan dedi ki...

VOVVVV SÜPERLER.ÖZELLİKLE YEŞİL KAHVE OLANLARA BAYILDIM.HEMEN KAFAMDA KENDİ KIYAFETLERİMDEN Bİ KOMBİN YAPTIM:))AH AH ALMANIN SONU YOK BİZ BAYANLAR ÖZELLİKLE BEN HER SEFERİNDE Bİ DAHA BİŞEY ALMICAM YETER ARTIK DİYORUM AMA İLLA BENİ CEZBEDİCEK BİŞEYLER ÇIKIYOR...

özge bayrak dedi ki...

cancan merhaba, yok yok biz almaya doymayız galiba :) ben de beğendiğim modellerden bir post yapmıştım işte... denimlerle süper tamamlanır kahve yeşil :)