Ekim 24, 2011

hediye güzel şey

Ne güzel şeydir hediye almak, sevinirsiniz, şaşırırsınız, heyecanlanırsınız :) Bir de tam ihtiyacınız olan, ya da almayı planladığınız, çok beğendiğiniz bir şey çıkarsa elinizdeki paketten, değmesin kimse keyfinize!
Paranız varsa eğer, hediye vermekte güzeldir, kendi zevkinizle, o kişiyi düşünerek, birazda sıkıntıyla- acaba beğenir mi? ne asam acaba kararsız kaldım? geçtiğimiz senelerde zaten bunları şunları almıştım...- diyerek ve ne olursa olsun o şey,almanın hazzıyla paketletip, karşınızdakinin o hediyeyi eline aldığındaki sevinci, sizin mutluluğunuzu ikiye katlar!
Hediye almakta vermekte güzel şey neticede... Severim!
Batu'nun hediyeleri devam ediyor...



 Dün Yelda'nın annesi Özgen teyzemin batu için aldığı tulumlar elime ulaştı, pijama olarak düşünmüş alırken, çok şirinler... F&F Baby. Teşekkürler.




Bir de sevgili Sinem ablacığım hediyesini yollamış, Egemen bugün onu da getirdi,bayıldım... Çok teşekkürler, porselen tabağımız yoktu Batuş'a özel, henüz edinmemiştik daha doğrusu... Zaten ilk etapta metal cicirik kutu çantası ile gönlümü fethetti, acaba neymiş derkeeen bu bicirikler çıktı içinden. Desenler ve şekillerine bayıldım, oğluşuma çok yakıştı... Mudo Concept.Teşekkürler.

İyi ki varsınız...
Pin It!

2 yorum:

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

çok şirinler hediye almak güzel şey tabi:)))

özge bayrak dedi ki...

değil mi ama özgecimmm! hele ki doğumgünü hediyeleri :)))