Ekim 18, 2011

bebek odası dekorasyonu
















hangi anne bebebiğini bu şirin mi şirin odalarda büyütmek istemez ki? Batuş doğmadan önce yani hamileyken çılgın gibi bu tarz sitelerde dolaşıyordum, -ben neler yapabilirim, nasıl yapsam, ne renk kullansam vs vs vs-, güzel dekorasyon fikirleri mevcut... renklerin uyumları, mobilyalar, depolama seçenekleri, dekoratif ürünler konusunda bizlere yardımcı olabilir. anne adaylarının ya da taze annelerin ilgisini çekebilir. yakın zamanda daha doğrusu dekorasyonu tamamlandığında batuşun odasından da birkaç kare post edeceğim, biraz eksiklerimiz var minik ürünlerde, daha doğrusu aklımda birkaç fikir var, uygulamaya zaman bulduğumda ( bu sıralar biraz zor olacak sanırım- artık yürüyoruz, denge için ellerimiz havada tabii, bir de yürümeyi öğrenmenin başarısıyla gülüyoruz yürürken, koltuklara çıkıp yükseklik tam olarak ne bilmediğimizden pat diye düşüyoruz, extra dikkat etmem ve zaman harcamam şart.) bitireceğim... yapanların ellerine sağlık, daha fazla fotoğraf ve fikir için project nursery diyorum. Sizce de çok şeker değiller mi?!
Pin It!

11 yorum:

ESRA dedi ki...

süperrr ya çocuk yapasın geldi;) eheheh
beklerim;)
http://editorist1783.blogspot.com/

nymphea dedi ki...

Tam da şu günlerde benim için çok güzel bir post oldu fikir açısından:) Teşekkürler:)

özge bayrak dedi ki...

sevgili esra, yapmalı mı acaba ne dersin ? :) hemen bir bakış attım bloguna ve izleyicin oldum...
nymphea, evet hatırladım hemen, hamileydin değil mi? kolay, sağlıklı, mutlu doğumlar diliyorum sana, hamileliğin tadını çıkarmanı da şiddetle tavsiye ediyorum. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

ahhh bu post cok iyi oldu yeeaa yakinda ihtiyacim olabilir :)

özge bayrak dedi ki...

hayırdır doz bebek odası mı hazırlamayı planlıyorsun? buarada bahçen çok güzeeellllmişşş, bayıldımmm, hıımm tamam itiraf ediyorum paspas ı da beğendim, kapıyla beraber :) ben de öyle bahçe isterim :)

Sonsuz dekorasyon dedi ki...

Bu bebek odalarından cok güzel fikirler cıkar eee bigün lazım olabilir:))

Adsız dedi ki...

internetten bebek odası dekorasyonu için baktığınız sitelerden birkaç örnek werir misiniz? bunlar da harika.daha çok fikir istiyorum:)

özge bayrak dedi ki...

merhaba, açıkçası ben bu sitede aradığım pekçok şeyi buldum, yani hemen her konuda ilham alınabilir... Linke tıklayıp siteyi inceleyebildiniz mi? bir de gallery e girdiğinizde ve odalara baktığınızda altlarında neyin nerden alındığı yazıyor, gerçi site yabancı ama yaptırılabilir, uygulanabilir ve örnekler çok, mobilyadan dekorasyona pek çok şey örnek alınabilir. tabii siteyi de nasıl buldum o da ayrı bir olaydı, araştırmıştım bayağı ozamanlar, ama en iyi site bu bence, bu siteyi görünce aramayı kestim zaten. Yine de yeniden araştırırım, iyi bir site bulursam hemen linkini yorum kısmına yazarım sizin için... teşekkürler, sewgiler :)

Adsız dedi ki...

bu kadar çabuk cewaplamanız benim için sürpriz oldu.ben de bloğunuzu bugün keşfettim (salıncakta iki kişide). bir kız bebek bekliyorum,fakat oğlunuzun odası da ayrı ve güzel bir ilham oldu bana.çok teşekkürler ilginiz için.bu günden itibaren bloğunuzu takibe dewam :)

özge bayrak dedi ki...

çok teşekkür ederim, yardımcı olabildiysen çok sevindim, bu arada project nursery sitesini de takip edin, yeni odalar sürekli ekleniyor, bilginize... Demek size de bir prenses geliyor? Hadi; sağlıkla, mutlulukla, bereketiyle gelsin inşallah!

Adsız dedi ki...

ewet minik prensese hazırlanıyoruz. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.inşallah sağlıkla gelir.