Ekim 19, 2011

alınası çantalar ( inditex group )









Sezon açıldıkça açılıyor, ürünler yenilendikçe yenileniyor yine! Eski bir Inditex Group çalışanı olarak ( yaklaşık 3 yıl kadar Pull&Bear Store Manager olarak ) , önceliği tabii ki bizim markalara verdim! Yeni sezon yine bomba gibi geliyor, sanki hala mağazada çalışır gibi heyecanlanıyorum her sezon başı :) Sizler için birkaç model seçtim ve resimlerin üzerine markaları ekledim ki araştırmak kolay olsun. Sezonda renkli ve animal print çantalar görmek ve bulmak mümkün, tabii herzaman ki gibi klasik renkleri tercih edenler için de alternatifler çok... Çanta koleksiyonlarını ya da fiyatlarını incelemek isterseniz linklere tıklayabilirsiniz.  zara, massimo dutti, uterque, pull&bear, bershka, stradivarius   umarım faydalanlar olur, sevgiler...
Pin It!

3 yorum:

deniz saatçioğlu dedi ki...

Zara da bir kaç model daha gördüm dün ki çok fena güzeller, hepsini almak istiyorum hepsini :))

denizsaatcioglu.blogspot.com

özge bayrak dedi ki...

deniz, biz fenayız fena! ister 20 olsun, ister 50, ister 100; yine alınır yine alınır değil mi!? hepsiiii biizimm olsuuunnnn! :) gelsin yeni çantalar sana, evinde yerlerini bulsunlar, sen bir de güzel kombinlersin onları, daha ne olsun!

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

Zara yı massimodan daha cok beğendimmm bizlerin bu çanta sevdası ne olucakkk:))) yenisini alıp daha kullanmaya başlarken diğerine bakmaya başlıyoruzz:))))