Ocak 14, 2012

batu'nun yeni bakım ürünleri




şampuanımız çok az kalmıştı, geçen hafta yenilemek üzere çıktım ve memnun kaldığım için aynı şampuandan almayı tercih ettim, hem şampuan, hem vücut şampuanı olarak kullanabiliyorsunuz ilk resimde büyük boy görünen ürünü.
daha önce kullandığım bakım ürünlerini içeren bir post yayınlamıştım, bakmak isterseniz tıklayın,  o fotoğraflarda bulunan şampuanla bu şampuan aynı, fakat vücut losyonunu değiştirdim, yerine daha yoğun bir ürün almak istedim, bitirdiğimiz losyonun formu ve etkisi daha hafifti.malumunuz kış ayları ve bebeklerin cildi hassas. eski posttaki vücut losyonu yerine, yine aynı markanın yukarıda ikinci fotoğrafta görmüş olduğunuz nemlendirici ve koruyucu vücut losyonunu almayı tercih ettim.
şampuan her ne kadar vücut şampuanı olarak kullanılsa da, ben sabun da kullanmayı tercih ediyorum arada,  mustela'nın ürünlerinden memnun kaldığımdan bir de sabunu ekledik ürünlerimiz içine. bu arada 5 ürün alana, alışveriş içinde bulunan en uygun fiyatlı üründen hediye ediliyordu. ama ben şimdilik 3 ürün aldım. hatta bir ürünü almak konusunda tereddütte kaldım, bir dahaki sefere arındırıcı ve yatıştırıcı göğüs balsamı ve masaj yağını da almayı planlıyorum. ürünlerin detaylarını incelemek isterseniz üzerlerine tıklayabilirsiniz.
sevgiler.
Pin It!

4 yorum:

deeptone dedi ki...

şanslı batu beee.
:)

özge bayrak dedi ki...

yaa di mi?! zamane bebekleri. bu ürünleri ben kullansam valla dönerim çocukluğuma :)

ikiAkil.biFikir dedi ki...

çok güzel ürünler,bizde bütün ürünlerini kullandık özellikle pişik kreminden çok memnun kalmıştım

özge bayrak dedi ki...

yorum için teşekkürler canım, evet ben de çok memnunum. sevgiler.