Ocak 11, 2012

internetten alışveriş fırsatları : indirimlr.com


Sevgili izleyicim Yasemin'in tavsiyesi üzerine bu alışveriş sitesine göz attım ve çok beğendim, pek çok fırsatı buradan takip etmek mümkün, ayrıca sayfanın bir de blogu mevcut, internet sitesinde en alt kısımda sol taraftan ulaşabilirsiniz. blog; sinema, sanat, fırsatlar, magazin, müzik gibi konularda pek çok güncel bilgiyi bizlere sunuyor.Kendilerini nasıl tanıtmışlar bir bakalım mı :

Alışveriş Çılgınları için MÜJDE! Grup Satın Alma Sitelerinin  ve Özel Alışveriş Kulüplerinin Günlük Kampanyaları artık HEPSİ tek bir noktada.
Şehrinizdeki çılgın fırsatları ve indirimleri kaçırmayın. Şehrinizdeki tüm sosyal aktivitelerden en az %50 indirimlerle yararlanın. Artık sizde ÇILGINCA alışveriş yapın :-)
Peki nerede ve nasıl? indirimlr.com da! Özel Alışveriş Sitelerinin ve Fırsat Sitelerinin tüm kampanyalarını tek bir yerde!
Artık fırsat sitelerini tek tek dolaşmanıza gerek yok, en iyi fırsatlar ve kampanyalar bir yerde: indirimlr.com!!!
Tatil fırsatları, restaurant, eğlence, aktivite, eğitim fırsatları, sağlık ve güzellik fırsatları, sevdiğiniz markaların indirimli ürün satışları ve daha neler neler...hepsinden %90'a varan indirmlerle faydalanın.
Pin It!

1 yorum:

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Çok güzel. Teşekkürler.