Ocak 10, 2012

batu'nun ilk saç kesimi




anlayacağınız üzere bu aralar  bloguma pek vakit ayıramıyor hatta diğer blogları bile takip edemiyorum...
bu post 5 aralık postudur aslında, batu'nun saçlarını daha önce his kestirmemiştik fakat 14.ayımızla beraber saçlarının önkısmı gözlerini rahatsız ediyor düşüncesiyle azıcık, minicik kestik. tabii ki ilk saçlar itina ile saklamak için kenara kaldırıldı. fotoğrafar herzamanki gibi telefonla çekildiğinden net ve istediğim güzellikte olmasa da, hatıra olarak bir okadar mis, bir okadar anlamlı!
sevgiler.
Pin It!

15 yorum:

GAMZE dedi ki...

minik marsmallow çok tatlı.bu arada saçı kim kesti bilmiyorum ama elbisesinin aynısından bende var.ve görünce geçen yaz hiç giymediğim aklıma geldi.üzüldüm.işte çok alışveriş yapmanın zararları dolap yetmeyince herşey tıklım tıkış aralarda kalıyor.bi posttan çıkardığım sonuç:P

SMİLENA dedi ki...

ay bitirm bu küçük adam.çok tatlı Özgecim....
sakla annesi o saçlara ,çünkü sonrakiler asla bukadar yuumuşacık ve güzel olmuyor.Benim berke lüleli saçlarlaydı.Kızınız çok tatlı değince bir iki kişi kısacık kestirmiştik.ve bir daha dalgalı çıkmadı....
seninki nasıl da durmuş.çok öpüyorum sizi...

lulu's life dedi ki...

oyy yerim ben onuuu ! Benim oglusuma benziyooo ama bizimkisi henuz yeni 1 yasina girdi :) Cok tatli masallah hep gulsun hep mutlu olsun annesi..

Paylasimin icin tesekkurler ;)

Unknown dedi ki...

sıhhatler olsun Batu'ya.aynen bende kestım oglumun on kısımları ve kulaklarına gıren yan kısımları ama foto cekmek hıc aklıma gelmedı :(hos bır hatıra

AsOrTiK dedi ki...

batu çok yakışıklıymış, maşallah... güle güle uzatsın saçlarını:))
asortik'ten sevgiler

GüzelGül dedi ki...

ay yerim ben onu ya masallah cok tatli bir cocuk :))

Mein Blog/Blogum

Nerwen dedi ki...

aaay yerim :) maşallah :)

Aslıı dedi ki...

siteniz çok şeker hemen izleycnz oldum :) banada beklerim ziyarete bende yeni blog açtım :) http://hulyaninkampanyasarayi.blogspot.com/

özge bayrak dedi ki...

gamze- selam gamze, yorumun için çok teşekkür ederim, saçı 1 numaralı komşum hatta farklı bağlarımız var hatice teyze'cim kesti, evet dolaplar tıklım tıkıştır hep, ama nedense hergün aynı sendrom gerçek olandır - giyecek hiç bir şeyim yok :) alır alır atarız kenara, maksat kalabalıklık mı ne! :) sevgiler.

smilena- semracım merhaba, sakladım saçları, inşallah kaybetmem, sadece ön taraflarını kestik, arkalarda çok hafif iri dalgalar var. canım mutlu günler.

lulu's life- bizimki abi oluyor bu durumda değil mi ama?! hakikaten lulucum, saç modelleri çok benziyormuş:) senin minnoş da çok tatlı, ısırmalık tam :) ayrıca alpy nin o doğum fotoğrafına bayıldım bak! sevgiler.

çiler- çilercim yorumun için teşekkürler, ben yalnızca ön kısmını kestirdim, kulaklarının arkasındaki uzun saçları çok seviyorum, hani bide yanlara doğru açılmıo mu hastasıyım :) senin minnoş nasıl şeker öyle yaaa, öperim kuzuşu.

nagehan- nagehancım yorumun için teşekkürler. görüşemedik bu aralar, buluşamadık yorumlarda :) sevgiler.

güzel gül- merhaba canım, allah herkese nasip etsin inşallah. çok teşekkürler, kocaman sevgiler.

nerwen- yemeye bekleriz efeeemmm :) sevgiler nerwen.

hsk- çok teşekkürler, hemen iadeyi ziyaret yapıyorum.sevgiler.

Fransali Gelin dedi ki...

masaallah çok seker :) benim kizimda 13 aylik ve saçlari hep gozunun onune geliyor ama babasiyla kestirmeye kiyamiyoruz biz :) Kuafordemi kestirdiniz yoksa evdemi? Bide aglamamasi için ne yaptiniz?

özge bayrak dedi ki...

merhaba canım, ben de ısrarla bugünlere geldim ama artık çok rahatsız ediyor diye düşünerek ikna oldum, evde kestik, hemen iki kıps kıps tamam, belki de dakikalık :) benim kucağımdaydı, alkış yaparken işlem tamam!

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

ay fotolaarda yeldanın oğlana ne kadar benziyor çok tatlı olmuş bu arada artık aranıza dönüş yaptım baya ara vermek zorunda kaldım çok şükür iyi geçti ameliyat

http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com

özge bayrak dedi ki...

hoşgeldin özgecim, kolay değil, telaşelibir dönem atlattın, geçmişler olsun,şifalar olsun inşallah. evet di mi, anneleri birbirlerine baka baka çocukları da birbirlerine benzettiler :)

zeys dedi ki...

Cok cok tatli olmuss:)

Aa ne ilginc bi fikir hemen denemem lazim:) bende izmirlym bu aradaaa..sevgilerr:)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

özge bayrak dedi ki...

teşekkürler zeys, ben bursa'lıyım, sonsuz dekorasyon izmir'li ama artık oda bursa'lı nihahaha :)