Ekim 27, 2011

tofaş sergi sarayı güzel mekanmış, günlerden birgün sevdik, gezdik...







Yanlış hatırlamıyorsam 4 Ekim'di, hava pek bi güzeldi, evimizin yakınlarında Tofaş Sergi Sarayı var, çok güzel düzenlenmiş, yeşillik içerisinde, yürüyüş alanı, park, cafe, oyuncak sergisi, araba sergisi vs vs vs... Dedik ki şöyle bir havalanalım, yürüme egzersizleri yapalım... Çok güzel geçti günümüz, Öykü'cükte vardı... Eğlenceliydi.
 Batu çimenerde bulunca kendini, bir sevindi, bir şaşırdı önce, sonra hemen yolma ve ağıza götürme işlemlerine geçiş yaptı. Dışarıda olmaya bayılıyor. İçmemesi yememesi gereken şeylere karşı aşırı ilgili, resimlerde de mevcut, kafvenin telvesi ve soğuyan çikolatadan götürdü!
Ayrıca kendi oyuncaklarına karşı ilgili olduğu pek söylenemez şu sıralar, en fazla 5-10 dk, o da nadiren; onun yerine, çekmeceler, dolaplar, tavalar, tencereler, prizler, kablolar, kemerler, oje şişeleri, deodorant kutuları, kolyeler, bilezikler, kitapar (yırtmak için) , çöpler, su bulunduran alanlar hatta klozet içi, duşakabin, dönen sandalyeler, koltuklara tırmanma vs vs vs yani anlayacığız zararlı olan herşeyle kendi oyucağıymış gibi oynamaya bayılıyor, öyle çok mutlu... Kızınca malesef o da kızıyor :) Hemen ilgili alandan ses tonumu ayarlayarak alıyorum onu, dikkatini başka şeylere çeksem de, bir süre sonra yine bitiveriyor zararlı şeylerin başında! Gözden kaçırmaya, öyle bir süre yanından ayrılmaya gelmiyor anlayacağınız. Zor bir dönemdeyiz... Ama tabii bir okadar da en güzel...
Pin It!

3 yorum:

deniz saatçioğlu dedi ki...

Ah ben yerim onu yaa, kahve de severmiş. Çok tatlı çıkmış maşallah, saçlarına bayıldım. Zor gerçekten sürekli peşinde koşturmak, Allah kolaylık versin canım .

denizsaatcioglu.blogspot.com

özge bayrak dedi ki...

Denizcim merhaba, sen yazınca da pek bir mutlu oluyorum nedense, öyle bir elektriğin var bende... evet, çocuk yetiştirmek hatta bebek bakmak emek istiyor, fedakarlık istiyor, dikkat istiyor... annelik pek çok şey! ama inan dünyanın en güzel duygusu diyebilirm, onun kokusu, onun ilk'leri, onun sesi, bakışı, sevgisi, herşeyi işte sen anla, bambaşka... kokusuyla herşey başlıyor ya da bitiyor.. Allah kimseye aratmasın, her isteyene sağlıkla çocuk sahibi olmayı nasip etsin hayırlı zamanlarda... bu arada yorum için ayrıca teşekkür ediyorum, çok tatlısın...

Adsız dedi ki...

maşallah çok şeker çok sevdim ben batuyuuu....