Ocak 14, 2012

aku-ted akupunktur kliniği - istanbul







biliyorsunuz geçenlerde mini bir sipariş hazıramıştık Melek Hanım için, tabii nereye ürün hazırlıyoruz diye merak ederek, birkaç fotoğraf rica etmiştim, uygun birşeyler hazırlayabilmemiz açısından. Melek Hanım' da bana kliniklerinin bekleme salonunun birkaç fotoğrafını göndermişti, tabii ben bununla kalmadım, merak ya hemen baktım, ve aku-ted  in sayfasına yönlendim, ve sizlerle de paylaşmak istedim. Hakan Bey'in ağzından mini bilgilendirme aşağıdadır. klinik için daha fazla ayrıntı isterseniz lütfen belirtilmiş alanlara tıklayın.

sevgiler.


''  A K U P U N K T U R

   Günümüzde akupunktur bilimdalı, tıbbın en önemli dalı olarak; gelişmiş ülkelerin sağlık sistemlerinde yer almaya başlamış ve yan etkisiz,ilaçsız oluşu sebebiyle her geçen gün daha da önem kazanmaya başlamıştır.Vücudumuzun çoğu hastalıkta, kendi kendine iyileştirme gücü bulunmaktadır.Örneğin, vücudumuzun bağışıklık sistemi sayesinde, biz hiç farkında olmadan, mikroplar öldürülmekte ve enfeksiyon hastalıklarından korunmaktayız. Cerrahların atmış olduğu dikişler, vücudumuzda yaradılıştan varolan yara kapatma mekanizma-ları sayesinde etkili olmaktadır.
   Hastalık hallerinde görevlerini yapamayan savunma mekanizmaları, akupunktur tedavisi ile etkin duruma getirilebilmekte ve böylece hastalık hali, vücud tarafından giderilmiş olmaktadır.
  AKU-TED AKUPUNKTUR KLİNİĞİ, Ülkemizde ilk ve tek ISO 9001 “Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi”ne uygun hizmet veren kliniktir.
    Akupunktur ve AKU-TED ile ilgili tüm ayrıntılar ve daha fazlası için: www.akuted.com adresini ziyaret ediniz…
                                                            DR. HAKAN ERTOK
                                              AKU-TED AKUPUNKTUR KLİNİĞİ     ''

Pin It!

4 yorum:

deeptone dedi ki...

çok iyi yöntem bu. ama bitince dikkat etmek gerekiyor. eskisinden daa çok kilo alıyolar.
:)

AKU-TED AKUPUNKTUR KLİNİĞİ dedi ki...

Öncelikle hemen belirtmeliyim ki; akupunktur bir yöntem değil,tıbbın tedavi edici klinik bir dalıdır.Ne yazık ki,ülkemizde akupunktur denildiği zaman,hep zayıflama anlaşılmakta.Oysa ki,akupunkturu asıl şöhretine kavuşturan ve şimdiki modern tıbbın içinde yer almasını sağlayan özelliği,migren ve astım gibi ilaçlı tedavilerin bir türlü üstesinden gelemediği zorlu hastalıkları kalıcı ve yan etkisiz olarak tedavi etmesidir.
Şişmanlık tedavisinden sonra daha çok kilo alındığına dair çok sık dile getirilen ve ne yazık ki, hiçbir akupunktur uzmanı meslektaşımızın da net bilimsel cevabını vermediği konuya gelirsek; bunun en önemli üç sebebi vardır:
1-Şişmanlık tedavisi için başvurulan akupunktur uzmanının bilgi veya tecrübesi eksiktir,yeterli değildir (tıpkı her cerrahın iyi ve başarılı cerrah olmayacağı gibi...)
2-Şişmanlığa sebep olabilen bir takım organik hastalıklar (diyabet,hormonal hastalıklar,metabolik hastalıklar,tiroid bezi hastalıkları v.b gibi...)mevcut iken akupunktur tedavisi uygulanmaya çalışılmıştır (ki; bu gibi klinik durumlarda vakanın mutlaka endokrinoloji uzmanına yani hormon hastalıkları uzmanına yönlendirilmesi gerekir.
3-Akupunktur uzmanı iyi bir uzman olmasına rağmen ve vaka da akupunktura çok uygun olmasına rağmen; hasta,uyması gereken kurallara ve önlemlere uymamıştır.
Sizlere özetlemeye çalıştığım bu üç önemli durum nedeniyle,verilmiş görülen kilolar tabii ki,geri alınacaktır.Her konuda olduğu gibi, kişinin sadece kağıttan ibaret uzmanlık diploması yeterli değildir,ilgili hekimin tarafınızdan çok iyi sorgulanması gerekir.Lütfen baş vurduğunuz hekimin bilimsel yeterlilik ve tecrübesini mutlaka çok iyi araştırın ve yıldızlı sözlere,vaatlere hemen aldanmayın.Mesela, internette çok yaygın olan; "..noter garantili,para iadeli zayıflama...", "..oturduğunuz yerden zayıflatan kulak küpesi...", "....parmağına zayıflama yüzüğü tak,zayıfla..." gibi saçma sapan ve tamamen para tuzağı olan söylemlere,açıklamalara kesinlikle kanmayın...
Umarım sizleri bilgilendirip aydınlatabilmişimdir.Saygılarımla!...
DR.HAKAN ERTOK
Akupunktur Uzmanı
AKU-TED AKUPUNKTUR KLİNİĞİ
www.akuted.com

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

genelde akupunktur tekniği zayıflamak için kullanılıyor diye biliniyor ama şu bir gerçek ki kişi yemek yemeği seviyorsa ve bu ailecek alışkanlıksa ne yaparsa yapsın kilolarını geri alıyor bunun için kimsede birşey yapamıyor. bende diyetisyenle 6,5 kilo verdim ama dikkat etmeyip pilav makarna kebap haftasonu kahvaltıları olunca hemen 1 kilo alıveriyorsunuz:( tekrar dikkat edeyim ben diyerek ömrünüz tartı başında geçiyor:)

AKU-TED AKUPUNKTUR KLİNİĞİ dedi ki...

Yaşadığımız Milenyum'da, tıbbın kendisi olarak değerlendirilen "Akupunktur Bilimdalına"; sadece zayıflatan tedavi gözüyle bakmak çok büyük haksızlık olur.Tıbben zayıflama tedavisine girmesi gereken hastaların zaten klinik ve laboratuar olarak uzmanlık düzeyinde (diyetisyen düzeyinde değil...Aslında diyetisyenler sağlıkçı değildirler.Herhangi bir hasta üzerinde bir değerlendirme ve işlem yapma hak ve yetkileri yoktur.Onlar sadece endokrinoloji uzmanlarının hastaları için belirlemiş oldukları günlük kalori değerlerini pratiğe dökerek,hastanın uyumunu sağlarlar;görevleri sadece budur.Sağlık Bakanlığı'nın ne yazık ki,bu konuda görev tanımı yapan yönetmeliği olmadığı için,yasal boşluk içinde bir uzman hekimmiş gibi davranarak hastalar üzerinde işlem yapmaya kalkmaktadırlar.Dünyanın hiç bir ülkesinde diyetisyenlerin böyle bir hak ve yetkileri yoktur....)analizleri yapılır ve buna göre de tedavi planlanır.
Akupunktur'un gerçek bilimsel klinik etkileri; MİGREN,ASTIM,DEPRESYON,BEL-BOYUN FITIKLARI,EKLEM KİREÇLENMELERİ,UYKU BOZUKLUKLARI,TÜP BEBEK,KISIRLIK gibi daha nice hastalıklarda ortaya çıkmaktadır.Akupunktur bilimdalı bunca önemli hastalıkları çok iyi tedavi ederken; sadece zayıflamaya yönelikmiş gibi algılatmak ve tanıtmak büyük haksızlık olur.İlaçsız, yan etkisiz ve çoğunlukla kalıcı tedavi edici klinik etkileri olan akupunkturun herkes tarafından iyi araştırılıp,incelennesi gerekir.Akupunktur uzmanlık dalı hakkında daha ayrıntılı bilgi için adresimiz olan www.akuted.com sitesini ziyaret etmenizi rica ediyorum...Saygılarımla!...DR.HAKAN ERTOK (Akupunktur Uzmanı) AKU-TED AKUPUNKTUR KLİNİĞİ