Temmuz 22, 2012

annesinin güzeli minnoş ece'ye prenses doğumgünü


Güzelim Nihal'cimin küçümen minnoşu Ece'nin 1. yaş doğumgünüsü bir harikaydı. Örnek bir çalışma olması açısından sizlerle de bugünün ayrıntılarını paylaşmak istedim....


Ecoş seni ısırırım, sonrada bir güzel afiyetle yerim fotoğrafı bu olsa gerek :)




Kağıt süslemelerimizi sevgili arkadaşımız Meltem hazırladı, Metto Şeker, ilgilenenler için güzel ve memnun kalabileceğiniz bir kişidir kendileri, bebek ve nikah şekerleri yapar, organizasyon ve kağıt süslemeleri, minnoş ponponlar hazırlar, siz ne isterseniz halleder, hııı bir de sevgisini katar arada derede yaptığı cicilere. Severim, öperim o'nu :)


Yaratıcı fotoğraf fikri ve diğer organizasyon hazırlıkları tabii ki çok gezen, çok bilen arkadaşım Nihal'e ait....


Yaş pastamız Uzay Patanesi'nden,leziz mi leziz!


Ellerinize sağlık hane halkı, herşey pek güzeldi, pek özeldi!








Kurabiyelerimiz ise Düşlerimin İncisi, Bursa'lı blogger ve pasta arkadaşım canımıniçi Dilek'ciğime ait, Batu'nun yaşgünü pastalarını ve kurabiyelerini de kendileri hazırlamıştı sağolsun, bakınız tık tık, her konuda destek, her konuda yardımcı, hızır gibi yetiştirir!





Minik prenses Ece'nin prenses temalı doğumgünüsü takdire şayandı, küçümeni sıkıştırarak öper, koskocaman güzel, sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim... Anneciği Nihal'ciğimi güzel ve hanım kızı Ece için tebrik ederim... Sizi seviyorum Şahin ailesi :)

Umarım sizler de beğendiniz.

not: hayatımda büyük gelişmeler var, alınmamış kararlar, uygulanmaya konmamış kurallar :) Vakit bulduğumda ilk iş daha duygusal ve ben'li bir post hazırlamak... Çok uzak kaldım çoookkk, ah bu yoğunlukta nasıl etsemde yetişsem sizlere!

Sevgiler,mutlu pazarlar!
Pin It!

12 yorum:

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

harika olmuş konsept super bebisi tam prenses valla çok tatlı olmuş bayildimmmm artık don aramıza özledik postlsrini

Unknown dedi ki...

canım özgecim ne güzel hazırlanmış ece prensesin doğum günü her ayrıntı süper zaten prenses ece de anneside çook tetlı çok sevdim onları benim için yazdığın güzel sözlerde güne kocaman bir gülümsemeyle başlamama neden oldu artık bütün gün gider bu motivasyon bende çok teşekkürler :)))))

Nur... dedi ki...

Evet Özge hanım, buraladan çok uzak kaldınız. Artık inş. buralarda olursunuz. Bebişin doğumgünü konsepti çok güzel olmuş.
Çıkartmaları sorucamtım size hani su şişelerinin üzerinde ve ilk resimdeki şekerlemelerin ve daha biçek yerdeki çıkartmaları nasıl yaptınız veya nerden alındı Özge hanım? Yazarsanız çok sevinirim.

Grace Happy dedi ki...

cok guzel olmus bayıldım ya

Unknown dedi ki...

muhtesem görünüyor hersey harika :)) minik eceyi kiskandim dogrusu :))

Mutlu Eller dedi ki...

Gel artık gel!
Çok meraklandım yeni gelişmelerle ilgili...
Miniğe nice yaşlar, güzel bir doğum günü olmuş:)

özge bayrak dedi ki...

Kizlar, bir duzluge cikayim soz buralarda olacagim :) herkesi coook ozledim, hayatlarinizi gormeyi okumayi da.... Nur hanim, kagit suslemeleri photoshopla duzenleyip bastirabilirsiniz fakat ciddi anlamda emek beceri ve zaman istiyor, burada gordukleriniz linkini verdigim uzere arkadasim melteme yani metto seker e aittir. Onunla irtibata gecebilirsiniz dilerseniz...

Adsız dedi ki...

ayy ayy ne güzel bir post olmuş tam benlik:)) bayıldım herşey harika görünüyor bebiş ve annesi de ne kadar tatlılar....canım benim postlarının eksikliğini ben çok hissediyorum inşallah düze çıktığında daha yoğun bir şekilde post bekliyoruz

Unknown dedi ki...

aa bir de baktım özge bayrak'tan yeni bir post , hayret!iyisin umarım.

tema , parti ,ayrıntılar herşey çok gü<el olmuş,hani insanın bir kız doğurası geliyor ne yalan ,pembişler harika
nice yaşlara küçük prenses

annesiningülü dedi ki...

şirin kıza mutlu yıllar dilerim :)

Adsız dedi ki...

şahane görünüyor herşey :) maşallah ece ye :)

Paylaşımcıanne dedi ki...

Herşey çok güzel görünüyor:) Bende bloguma beklerim.
http://bebegimicinmutluluk.blogspot.com.tr/2017/02/uzun-zamandr-defnenin-1-yas-dogum-gunu.html