Aralık 14, 2011

batu'ya kitap ve kıyafet alışverişi








Batu birkaç dakikalığına bile sabit durmadığından ona değil kitap okumak, birşeye odaklanmasını sağlamak bile çok zor, ama bazı şeyleri görmeli,tanımalı diye düşünüyorum. Sayılarve hayvanlar minik el kitaplarını ona vermek için aldım, en azından birkaç günde öğrendi onun kitap olduğunu, pek ilgilenmese de - hadi bana kitabını getir - dediğimde, ortalarda gezinen kitabı alıp getirebiliyor :)
Diğer kitapları ise ona hikaye okumak niyetiyle aldım anlaşıldığı üzere, tabii ben yerlerde ona kitap okumaya ve sayfaları göstermeye çalışırken, o daha çok sırtıma çıkmayı, saçlarımı çekmeyi, üstüme atlayıp zıplamayı tercih etse de yine de devam ediyorum bir süre, yanımdan ayrılana kadar enazından :) olacak, olacak!
Geçtiğimiz Pazar tek başıma gezintiye çıkmıştım, oraya buraya uğrarken D&R'da çocuk bölümünde kitapların içinde kaybolurken buldum kendimi, seçtim yukarıdaki kitapları ve aldım, çok güzeller :)











Kazağımızı Yelda hediye aldı, teşekkürler canım benim!
Kış geliyor, batu ise kafasında şapka tutmadığından bağlamalı bir şapka ve penye fular aldım.
Evde giydiğimiz ayakkabılar ilk adım ayakkabılarıydı ve küçülmüştü, adidas'tan beyaz lacivert ve kırmızı renklerinin oluşturduğu bu ayakkabıyı seçtik.
Ve sizin için giydik :)
Pin It!

17 yorum:

deeptone dedi ki...

hımmm demek hiperaktif yakışıklımız. bi de ne kadar benziyor sana. :) kitaplar da çook tatlı hele küçük prens, birlikte okumak ne keyifli olmalı, spor ayakkabıyı en çok sevdim.
:)

Skinny Moonstick dedi ki...

Little Prince is also one of my favorite books! Your baby is very cute. I wish I could understand what you're writing. Have a wonderful day!

Adsız dedi ki...

ayakkabılara karşı zaten inanılmaz bir zaafım vardır. kuzenlerimin hepsine doğar doğmaz ayakkabı aldım :) çok güzel bir ayakkabı seçimi olmuş. bıcırık da çok tatlı maşallah :)

özge bayrak dedi ki...

@deeptone; henüz pek birlikte okuma yada dinleme aşamasına gelemesek de, boğuşmacalarla birkaçcümle ilerliyoruz işte, ya da dikkat çekme operasyonları ve yöntemleriyle çekim alanına girmesini sağlıyorum bir süreliğine :) yorumlarını okumak keyifli, yazılarını da... teşekkürler.

@skinny moonstick; thank you dear, it's a favourite for me too. kisses.

@esotron; çok teşekkürler, bir ayakkabı sever olarak beğenmene sevindim :) sevgiler.

Nuraycatasarimlar dedi ki...

Yüzümde tebessümle okudum,kitapları ne güzel düşünmüşsünüz.Benim oğlum da üç yaşında haftalık dergilere aboneydi okumasada resimlerine bakmak ona yetiyordu,şimdi tam bir kitap kurdu:)Kıyafetlerin hepside çok güzel,Batuya çok yakışmışlar,mutlu günlerde giysin,maşallah allah nazarlardan korusun:)

özge bayrak dedi ki...

@nurayca tasarımlar; yorumunuza çok sevindim,merhaba! umarım benim oğlumda bir kitap sever olur ileride.çok teşekkür ederim :)
sevgiler

Şirince Tatlar dedi ki...

Allah nazarlardan saklasın Özgecim çok tatlı bir oğlun var maşallah yaa:)) ciciler ve kitaplar müthiş güle güle kullansın prens beyimiz:))

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

ayyy kitaplarda mı alınırmış bakim:)))) yine çok yakışıklı....

http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com/

özge bayrak dedi ki...

şirincetatlar; canım teşekkür ederim, hepimize maşallah.prens beye ileticiim, sevgiler.

özge bayrak dedi ki...

özgüşcüm, adamımız büyüyor,lüffeen yani, alınır duyarsa, heralde kitabı da olacak! teşekkür eder, kocaman öperiz!

zeynep sanat evi denizli dedi ki...

Daha küçük anlamaz dememek lazım bu yaşlarda kitapla tanıştırmak çok güzel bir davranış...gardrobuna da ayrıca bayıldım küçük beyin.Kendiside pek şeker Allah(c.c)nazardan korusun...sevgiler

özge bayrak dedi ki...

çok çok teşekkür ederim, hepimizi korusun...
sevgiler.

Fashion Cappuccino dedi ki...

Aww..so adorable! Such a sweet child! xoxoxo

Fashion Cappuccino dedi ki...

Hi! Just got your comment! Thank you for visiting me :-) xoxoxo

özge bayrak dedi ki...

thank you dear, have a wonderful day!

özge bayrak dedi ki...

sure! i love your blog, it is amazing. hope to see each other again.

nisa dedi ki...

cnm bayıldım bızde alısverıs ıcın sabırsızlanıyoruz :))ama doktorumuz cok daha erken desede ben bır kac seslı oyuncak ve elımdekı [ögretmenlık yaptıgım yıllardan kalma] mınık hıkaye kıtaplarıyla AÇILIŞ yaptık mınık kızımın zihinsel gelişimine.sızı vakıt buldukca takıp edıyoruz.ve ÖRNEK ALIYORUZ.güzel annenın yakısıklı oglunu çoook öpuyoruz. sevgılerr