Aralık 02, 2011

tupperware bebek/çocuk yemek seti ve ilk tabağım








Annem sağolsun yıllar önce alıp kenara koymuş benim için, genelde annelerimizde vardır ya böyle bi huy! gerçi benimki pek çeyiz almadı, ben de bas bas söylenirdim - aman ha sakın almayın, yıllar öncesinden kalan şeyleri ben ne yapayım, evleneceğim zaman kendim gider beğenir alırım- diyerek, iyi ki beni dinlemiş annem bu konuda. Ama bu arada iyi ki  bu mama kaplarını ve diğer Tupperware mutfak malzemelerini de kenara köşeye zulalamış... 
Bahsetmiştim ben daha önce sanırım, fotoğraflardaki set yıllar önce alınmasına rağmen, nerelere saklandığı unutulduğundan ancak bulunabildi, Batu 1 yaşına geldiğinde... öncesinde de hep Tupperware ın kaplarını kullanmıştım ama çocuk serisi değildi... Ben çok memnunum ve güvenle, gönül rahatlığıyla kullanıyorum elimde bulunan her bir ürününü... Eminim zaten pek çoğunuzda vardır birkaç malzemesi, bilmeyenler duymayanlar varsa bilgilendirmek adına bir kuple sizler için aldım sitesinden :




----------------------Neden Tupperware?
Tupperware 60 yılı aşkın bir zamandır insanların hayatlarını kolaylaştırmak için birbirinden özel ürün tasarımları ve üretimi üzerinde çalışıyor. Tupperware’in en büyük amacı, tüketicilerinin gıdalarını en sağlıklı ve en taze şekilde saklarken zamandan ve bütçelerinden tasarruf etmelerini sağlamak olmuştur. Bugün Tupperware sadece en sağlıklı gıda saklama çözümleri üretmekle kalmıyor, hazırlama, mikrodalgada pişirme ve ısıtma, fırında ve ocakta pişirme ve hatta birbrinden şık sofralar için servis ürünlerini tüketicisiyle buluşturuyor.
Elbetteki Tupperware olarak diğer bir tutkumuz ise her ülkedeki kadınlarımızı ve ailelerini eğitmek, hayatlarına ışık tutmak ve başarılarını takdir etmektir.
Tupperware geniş ürün yelpazesi ve eşsiz satış hizmetiyle dünyanın en çok tercih edilen mutfak ürünleri firmasıdır. Kalitesi,dayanıklılığı ve sunduğu kariyer fırsatlarıyla kurulduğu 1946 yılından beri tüm dünya kadınlarının hayatlarını değiştiren Tupperware, Türkiye'de de 15 yıllık deneyimiyle mutfaklarımızda yerini almaya devam ediyor.
Tupperware ürünleri Reddot, IF, Good Design gibi dünya çapında büyük öneme sahip dizayn yarışmalarında kullanım kolaylığı ile birçok ödül kazanmış,2008 yılında düzenlenen "Focus Green" adlı uluslararası yarışmada ise çevre dostu,güvenilir ve geri dönüşümlü ürünleriyle övgü toplamıştır.
Normal kullanım koşulları şartları altında kırılmayan,sağlıklı hammaddesiyle tezgah üzerinde ve yemek servislerinizde kullanabileceğiniz şıklığa,dolap içlerinde kaymadan saklayabileceğiniz modüler yapıya sahiptirler. Pişirme Serisi size zamandan kazandırır. Hava geçirmeyen,yuvarlak ve esnek kapaklı saklama kapları her türlü gıdanızı uzun süre taze olarak sakladığı gibi, sızdırmayan yapılarıyla yiyeceklerinizi güvenli ve hijyenik olarak taşımanıza da yardımcı olurlar.--------------


İnternet sitesine göz atmak isterseniz Tık Tık :)
Mutlu Mutlu en Mutlu günleeeerrrr!
Pin It!

4 yorum:

MadamB Fashion dedi ki...

Bana annem sanırım daha 2 yaşındayken başlamış çeyize : )

özge bayrak dedi ki...

yaaa evet sorma, annelik işte böyle birşey demek ki madamB cim, napsınlar, beğendilermi bi kere içleri gidiyor, alamazlarsa onu olmaz, rahat duramazlar :)))ooooo neler vardır orda neler kimbilir, ne hazineler ne gömüler, geleyim hemen deşeleyelim, çok severim bak ben :)))

Nuraycatasarimlar dedi ki...

Merhaba,önce Batuya bir maşallah demeliyim.)) çok şeker bir çocuk,yetişkin bir oğlan annesi olarak büyütürken her anını doyasıya yaşadığım için ,Batuyu büyütürken her anın tadını çıkarın.Çeyizlere gelince sizinle aynı fikirdeyim bencede biriktirilmesin modası geçiyor,kayınvalidem duymasın beyazeşyaları dahi almıştı ve modaları geçmişti sonrasında değiştirmek zorunda kalmıştık:))yemek setinizi güzel günlerde kullanın sevgilerle:)

özge bayrak dedi ki...

merhaba nuray hanımcım, evet değil mi, bu da bir nimet, bebeğinizi herhangi bir dönem aralığında kendinizin büyütebilmesi.Çok şükür, 1 yıldır hep beraberiz, eğleniyoruz, sinirleniyoruz, oynuyoruz,öğreniyoruz; herşey onunla çok güzel! çeyiz konusu hakkında aynı fikirdeyiz, bakın sizde de yaşanmış bir örneği varmış :))) çok teşekkür ederim yorumunuz için, sevgiler...