Haziran 04, 2012

yeniler (mango)
















Üsttekiler dolabıma yeni eklediklerim, hepsi mango olduğu için tek tek yazmadım ama kısa kısa yorumlarımı eklemeyi ihmal etmeyeceğim tabii :)
Çiçekli kıyafetler zaten bu sene çok trend bildiğiniz üzere, pantolonu görünce mis gibi yaz dedim, kumaşı ve rahatlığı başarılı. Kot gömleğin taşlaması ve kumaşını çok beğendim, beyaz t-shirtle kombinledim kıyafetimi, t-shirtün ön kısmı pamuklu kumaş, kolları ve sırtı ise penye pamuk, beyazlar mevsim itibariyle vazgeçilmez oluyor :)
şifon mint yeşili kolsuz gömleği sezon başından beri gözüme kestirmiştim, artık benim, babetle giyildiğinde bile şık bir görüntü sağlıyor, altına krem ya da beyaz pantolonla kullanmayı tercih ediyorum. ince triko kazak ise geç ısınmaya başlayan havalarda ideal parçam olmuştu, salaş bir görüntüsü var, ister topuklu ister spor ayakkabıyla gayet başarılı.
dantel bluzün rengi beni çok etkilemişti, bej ve beyaz tonları ile kombin edilebilir, hatta kot ile bile giyilebilir, gece gündüz farketmez.
fisto görüntüsünü de bildim bileli kendimi severim, elbisenin kısa kollu oluşu ve boyu çok ideal. tek parça, kombin sıkıntısı yok, giy ve çık, içinde kendinden astarı da var.
ayakkabılar güderi, bilekte giyilen dar paça pantolonlar için güzel bir tamamlayıcı, evet topuklu ayakkabı pek kullanmasam da acil durumlar için dolapta bulundurulması gereken cinsten diye düşünüyorum. topukları çok yüksek değil ayrıca. birkaç saat rahatlıkla sığdırabilirm ayaklarımı :)

umarım siz de beğendiniz.

sevgiler, keyifli haftalar!

Pin It!

8 yorum:

MaceraperesT dedi ki...

hepsi birbirinden güzel ama mint olan ayrıca bi güzel:)
güzel günlere giy:)

Elifinelizi dedi ki...

hepsi çok ciciler .
Sayende oturduğum yerden şöyle bir mangoyu dolaştım geldim ;)

Adsız dedi ki...

canım benim iyi günlerde giy, bak şimdi bu cicilerle gözümün önüne geldin çok yakıştılar çooook :)) mint blüz,kot gömlek ve çiçekli pantalon favorim oldu....

Unknown dedi ki...

hepsi çok güzel güle güle giy,
kot gömlek favorim:)

LeylaK dedi ki...

çok hoş ama ben kot gömleğe bittim ! güle güle giy.

MadamB Fashion dedi ki...

çiçekli pantolon istiyorum mangoya bakıyım o zaman. :)
madambfashion.blogspot.com blogumada beklerim

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

yeni ciclerini çok beğendim güle güle kullan...

Unknown dedi ki...

Bence hepsi çok hoş,güle güle giyin :)