Ekim 31, 2012

patchwork halılar - Apex Halı


Apex koleksiyonunun patchwork halılarını gördüğüm gibi alınacaklar listeme eklemiş bulunmaktayım, ben bayıldım; renkler, vintage görünümü ve kalitesi ile sanırım evlerimizde yerlerini hemen alabilirler!


Patchwork halılar öncelikle, antika halı eksperleri tarafından Anadolu'nun pek çok bölgelerinden özenle toplanıyor, geleneksel yıkama ve boyama işlemlerinden geçiyormuş. Sonrasında ise yeni görünümlerine kavuşan halı parçaları, uygun renk kombinasyonlarında yerlerini bulup, el dikişleri ile birleştiriliyormuş.




Apex Halı 1990 yılının başlarında el tezgahlarında dokunan, unutulmaya yüz tutmuş tiftik dokuma kilimlerini günümüzle buluşturmayı gayet başarmış görünüyor... 1994 yılında hizmet vermeye başlayan firma, ülkemizde 1000'i aşkın bayiisiyle; modern halı, kilim, banyo halısı ve ev tekstili ürünlerini bizlerle buluşturuyor... Bir kısmı yurt dışında üretilen ürünler, arıca bazı Avrupa ülkelerine de ihraç ediliyor. Kaymaz tabanlı halılar ve el dokuma yün halılar ürün yelpazesinde ön planda bulunuyor.











Son zamanlarda oldukça dikkatimi çeken ve gerçekten çok beğendiğim patchwork halıları sizinle de paylaşmaktan kendimi alamadım!
Benim favorim Batuş'un odası için sarı ve gri tonlarında olanlar. Salonum içinse bej tonları uygun olacaktır sanırım, hatta vintage masa ve sandalyeler ile teşhir edilmiş olan bebek mavili ve krem tonlarını bütünleştiren modele de bayıldım!
Firmanın sitesinde ürünlerin detaylarını ve fiyatlarını bulabilir, hatta sosyal medyadan takip edebilirsiniz. Facebook sayfasında 'beğen/kazan' linki de bulunuyor, kupon talep formu yani, %10 indirim kuponu kazanmış oluyorsunuz alışverişiniz için. Ayrıca benden alabileceğiniz referans ile kayıt yaparsanız %15 indirim kazanabilirsiniz.
Apex Halı'nın sitesine geçiş yapmak için linke tıklayabilirsiniz: APEX HALI, firmanın online satış hizmeti de bulunuyor.
Facebook sitesinden de firmayı takip edebilir, bilgilerine ulaşabilir ayrıca %10 indirim kuponu kazanabilirsiniz. Facebook Apex Halı Beğen kazan butonundan referans kodu kısmına ozgebayrak yazarsanız indirim kuponunuz %15 olacaktır, ilk 100 kişi için.
Pin It!

10 yorum:

güz dedi ki...

Özgecim bu halılar benim de dikkatimi çekmişti gerçekten çok hoş görünüyorlar.
Ourma odam için mavilisinden bi tane alıcam galiba ben de :))
Benim salon ve oturma odası halılarım beyaz, malum çocuk olunca bu renklerden uzaklaşmak gerekiyor ama kıyamıyorum da halılarım ipek yün karışımı.
Yinde cezbedici görseller

bayrak dedi ki...

ilk 3 dizaynı çok sevdim teşekkürler fikir verdi.

LeylaK dedi ki...

Çok hoşlar... Halıları yeni aldık nasıl değiştiricez, olmaz :)

Adsız dedi ki...

Ben, beşinci resimdeki halıya bayıldım.Nasıl istediğimi tarif etsem bu kadar olurdu! Hemen siteye bakıyorum, fiyatları nasılmış diye.Umarım ulaşılabilecek fiyatlardır.
Sevgilerimle.

Bilgen dedi ki...

hepsi birbirinden güzel olmakla birlikte ben bu halıların sergilendiği mekanları ayrıca beğendim. halılarla birlikte masa, sehba alasım da geldi:))

Unknown dedi ki...

Çok begendim bende. Umarm fiyatlarını da begenirim :)

gorgeousofmyworld.blogspot.com

Unknown dedi ki...

BAYILDIM YA ÖZELLİKLE KARMALARA

Unknown dedi ki...

Bu halılar gerçekten harika, güzel kombinler ayrıca ...

sevgiler...

Unknown dedi ki...

HEPSİ DE ARI AYRI ÇOK GÜZELLER.DOĞRU YERLERDE DE KULLANILMIŞLAR.SANIRIM BEN DE LİSTEYE EKLİCEM:)

Şeref can dedi ki...

Merhabalar, gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş. Ben de patchwork desenli Yolluk ararken faydalı bilgiler edindim. Aslında kararsızlık vardı ve bilgiler sayesinde yeni bilgiler edindim. Kaymaz Akrilik Yolluk almaya karar verdim koridor ve mutfağımız için. Akrilik ipten üretildiği için keçeleşme yapmayan, alt kısmında ise Pvc olan kaydırmaz tabanlı yolluk tercih ettim.Sizede Roseland Kaymaz Yolluk öneririm.