Mart 14, 2012

yeni: bebek-çocuk eşyaları için mini çanta






1 ADET 
SATILDI


içi de dışı da kullanılan bu cici çanta, aynı desende battaniyesi ile birlikte yarın sevgili Hilday Hanım'a gönderiliyor. şeker mi şeker oldu :) güle güle kullanın, sağlıkla, mutlulukla, keyifli günlerde...
teşekkürler.

umarım sizler de beğendiniz?!

sevgiler.
Pin It!

9 yorum:

eda kaya dedi ki...

Yav Özgecim ben aslında gerçek deri çanta kullanmayı seviyorum. Ama yazın kumaş çantayı da çok seviyorum. Sanırım bu gidişle sana kendim için bir tane rica ediciiim.

SMİLENA dedi ki...

gerçekten harika olmuş.bana dikiş makinası aldırcaksın sonunda.ellerine sağlık Özgecim...

Miss Psycho Cat dedi ki...

Adorable bag :)

gunduz68 dedi ki...

kumaşlar nasıl kışkırtıyor insanı öyle şık ve renkliler ki modellerden hiiiiç bahsetmeye gerek bile yok o kadar şahaneler....

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

ayyy bu benim sevdiğim kumaş satılmış :(( battaniyesiyle harika bir kombindi satın alan arkadaş güle güle kullansın çok şık bir takım

Stil Direktoru dedi ki...

Şahane olmuş kuzum bu da! Alan güzel günlerde kullansın. Bu arada sana cevaben; tatlım benim çok merci. Hepsi iPhone'la sadece bir sürü app indirdim onlardan keyfime göre editliyorum o kadar.

Valla muhteşem bir yerdi canım içim huzur buldu. Yazdığım gibi vakit olursa Amsterdam'da o mekanı detaylı fotolarla da anlatacağım. Kap bitmeden tam koleksiyonluk canım. HK bardak hediye hatta yazmıştım kuzum Koliyle Gelen Hello Kitty'lerim diye bir yazım var, Londra'da yaşayan arkadaşımın hediyelerinden biri.

Sağolasın canım; biliyorsun babam Güzel Sanatlar'da hoca, annem de mezun babam hocasıymış kocası olmuş .) Kardeşimde Marmara GS sonrasında da Mimar Sinan'da yüksek yaptı yani çizimini başarılı bulman doğal .) Sağol canım. Ah sorma gitar zaten bu işin pri markalardan biri ibanez başka bir tınıya sahip cidden Ömi ne zaman Pink Floyd çalsa mest oluyor herkes.

Tekrar sağol canım benden de sevgiler. Ha evet muhakkak Cook Shop Magnolia dene pişman olmazsın es geçme o derece Edi haklı dersin .) Kuzum bu arada ben hala yorumları onaylayamadım şimdi bakıyorum yani hepsi gelmiş merak etme yeniden öperim zahmet vermişsin iyi hafta sonları .)

PINAR dedi ki...

sevgili özge hanım yaptığınız setlere çantalara bayıldım.kısa mesafeli gezintilerde yuruyuşlerde çok kullanışlı olacaktır.ben de yaptığınız çantalardan sipariş vermek istiyorum.mumkunse bu sayfadaki çanta ve battaniye takımından istiyorum.size nasıl ulaşabilirim ?

PINAR dedi ki...

sevgili özge hanım yaptığınız çantalara bayıldım.kısa mesafeli gezintiler ve yuruyusler için ideal gerçekten.ben de çanta- battaniye setlerinizden sipariş vermek istiyorum.mumkunse bu sayfadaki satılmış olan takımdan istiyorum.size nasıl ulaşabilirim ?

özge bayrak dedi ki...

Pinar hnm merhaba, email adresim ozgehurcan@yahoo.com. Ama maalesef hepsinden birer adet var. Begenmenize cok svindim.