Mart 14, 2012

bu blogu sevdim: fashion hypnotised











avm lerden çok uzak kaldım son zamanlarda, ah bi bilseniz kendimi bir atabilsem tam gün çıkmayacağım, okadar yani :) eee hal böyle olunca, modadan ve sezon cicilerinden de mahrum kaldım, fena da olmadı hani, zorunlu tasarruf mu oldu ne?!!!
neyse ki sevgili evren'ciğimin sevgilisi biricik ecoş (süper bir sinema blogu vardır efenim, mükemmel bir izleyici aynı zamanda yorumlaması da 10 diyorum, sinema severler mutlaka uğrasın derim : kusurlu analizler )geliyor, taaa bartın'dan bursa'ya, hem de kara şimşeğiyle, çarşambaya kadar bursa'dalar. şimdiden heyecanlandım, basıciiiz gaza hhooop oraya hooop buraya, yani öyle umut ediyorum bir iki günü :) batu'yu da hooop babaanneyeee :)
sonunda gelelim laura'ya, bloguma yorum bırakmış geçenlerde, ben de geri döndüm tabii, moda anlayışını, renkleri kullanışını ve tarzını çok sevdim, sizlerle de paylaşmak istedim... hatta blogunu blogrollüme ekledim hemen... laura'nın blogu: fashion hypnotised, fikir verebilir, ilham alınabilir diye düşündüm...
bazen readerdan takip edemiyorum postları, blogumdan bakmak daha pratik geliyor, arada kaçırdığım postları dönem dönem (maalesef nadiren) readerdan takip etmeye çalışıyorum.

sevgiler.
Pin It!

5 yorum:

Nuar dedi ki...

Hey, girl!!
You look absolutely stunning in each and every one of those pics!! And always dressed with impecable taste. Congrats!!
XOXO,
María José
http://nuarbarcat.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Wuhuuu, Özge'm teşekkürler ederim! Evet ben! inşallah bir tatlı huzur almaya geliyorum, kavuşuyorum, hasret gideriyorum, stres atıyorum, heyecan yaptım Özge ya, bak şimdi yaşasın! :)

Unknown dedi ki...

ah bende gidebilsem çıkmayacağım avm den çok özledim.
blog için teşekkürler:)

Fashionobsession-mieni dedi ki...

Really beautiful Outfits and great inspiration! I love especially the first and the last Outfit! The red skirt is awesome!

Hope you visit me on my Blog
fashionobsession-mieni.blogspot.com

Unknown dedi ki...

I feel so honored by this post! You made me really, really happy and I'd like to thank you for making me part of your blog!
Thank you so much!<3