Nisan 12, 2013

dolaba eklenenler (mango yeni sezon)




Mango Yaz Kataloğunda da görebileceğiniz hazır bir kombin. Zımbalı pantolon kumaş türü ve likrasıyla çok rahat, rengi ise rahatlıkla kombinlenebilir cinsten... Hırka desen olarak çekici, narçiçeği ve kremi gayet güzel tamamlıyor. Bunun yanı sıra siyah beyaz kombinlere de adapte edilebilir.



Etnik desenli ceketi henüz yaz kataloğu elimize ulaşmadan online siteden görüp beğenmiştim, kataloğumuzda görünce daha bir mutlu oldum çünkü bende mevcut! aşağıdaki kombinimde kullandığım deri görünümlü siyah denimle bütünleşti benim için... Tabi katalogta altına kullanılan pembe şort ile daha çekici görünüyor bu bir gerçek!





 En sevdiğim sezon kombinimi sona sakladım, haftada en az bir kez severek kullanıyorum bu ürünleri beraber... Ceket inanılmaz ince tiril tiril bir kumaştan, rengi bahar müjdecisi, kesimi ise vücuda çok güzel oturuyor. Kolye yaka ise ışıltı veriyor, bu detayı çok seviyorum. Ceketimin içine bir üstteki krem büstiyeri kullanıyorum. Krem ceket ve krem büstiyer bu aralar favorim! Havalar biraz daha ısınınca ve açınca krem pantolon ile kullanıp kıpkrem olacağım sanırım :)




Sürekli ayakta olduğum için topuklu ayakkabı kullanamıyorum, ya da ayaklarım için pek uygun olmadığını düşünüyorum ya da sanırım hayatımın topuklu ayakkabılarını henüz bulamadım :) ya da her neyse, ben düztabancılardanım, hatta mümkünse spor ayakkabıcılardan! Ama tabii görünümü biraz daha şıklaştırabilmek adına bu tarz ayakkabıları tercih ediyorum... Küçük çantaları da kullanmayı pek tercih etmesem de bu çantayı ilk gördüğümde hemen almam gerektiğini düşünerek bayıla bayıla anında aldım...

Bu haftalık yenilerden seçmeler bunlar... Devamı gelecek...

Sevgiler, keyifli ve sağlıklı haftasonları herkeseeee!




Pin It!

9 yorum:

Unknown dedi ki...

ÖZELLIKLE CEKETINE BAYILDIM CANIM GÜLE GÜLE GİY

Droplet dedi ki...

etnik desenli ceket favorim oldu. güle güle kullan.

Unknown dedi ki...

hepsi birbirinden güzel ama ben de seninle aynı fikirdeyim en çok ekru blazerlı kombini beğendimm!
sevgiler
http://www.sinemspinkdiary.com/

resimli günlük dedi ki...

Her bir parça birbirinden güzelmiş, güle güle kullan :)

Ebrushka Blog dedi ki...

Çok güzel parçalar güle güle kullan...

Unknown dedi ki...

Tüm parçalar çok güzel özellikle kolyeye bayıldım :) sevgiler bana da beklerim

Kuzzine dedi ki...

Etnik desenli cekete bayıldım, güle güle kullanın...en yakın mangoya gidiyoruz demek ki hemen !!!

Blogger Bolat dedi ki...

Fiyuvvvvvvvv diyorum çok güzeller, güle güle kullan sevgili Özge :)

Unknown dedi ki...

etnik desenli cekete resmen bayyıllldımmmm